Ikona kategorie
recepty PDF Print E-mail
Category: Recepty
Written by Yvetta Kulhavá    Last Updated on Friday, 23 November 2018 09:33

Budapešťská pomazánka:

měkký tvaroh, máslo(rama), sůl, ajvar - vše dle chuti, šleháme do hladka

s tmavým pečivem, ale i na bagetě mňamka wink

 

Celerová pomazánka/ mrkvová pomazánka:

celer nastrouhat najemno a orestovat na másle, vychladlý vyšlehat se sýrem a ramou, osolit a citrónem

dochutit, dobrou chuť  devil

 

Pomazánka z tofu:

měkký sýr, ramu,nebo máslo vše dle chuti, 1 balíček tofu uzené

rozšleháme v jemnou pěnu, osolíme, ochutíme špetkou horčice

mažeme na tmavý chléb nebo pečivo blush

 

Pomazánka cizrnová s tuňákem:

cizrnovou mouku spaříme hornkou vodou do  husté kaše,necháme vychladnout a šleháme,

přidáme sýr nebo máslo - šleháme - přidáme tuňáka ve vlastní šťávě(oleji),ochutíme

citónem,hořčicí,osolíme.

můžeme použít jako dip k nachos , dobrou chuť cheeky

 
June 2019
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Počítadlo přístupů
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes95
mod_vvisit_counterVčera439
mod_vvisit_counterTento týden4621
mod_vvisit_counterMinulý týden63579
mod_vvisit_counterTento měsíc217412
mod_vvisit_counterMinulý měsíc268907
mod_vvisit_counterCelkově5367390
Ankety